kavitacija slide 1

Cena tretmana:

Vacuum65body 2500
Kavitacija 30min 2000
RF tela 30min 2000
Maderoterapija 30min 2000
Nice Body i drenaža 3000
Anticelulit masža 30min 2000

TRETMANI MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TELA

VACUUM 65 BODY

KILOGRAMA SE OSLOBODI KORISTI VACUUM 65 BODY

Vaše zdravlje treba da je Vaš cilj a lepota i mladalački izgled Vaša nagrada! Vacuum 65 Body je prvi Srpski preparat za sužavanje obima tela. Još jedan preparat iz našeg brenda koji je obišao ceo svet i vrlo je popularan zbog svoje efikasnosti. Nisu Vam potrebne posebne pripreme za tretman i silni utrošeni sati. Dovoljna je jedna pauza na poslu ili pauza u učenju da bi ste svoje telo obradovali.

Inovativno apliciranje preparata, samim tim i jedinstveno na tržištu sa vakum kesom, čini da tretman bude komforan za Vas. Postupak je bezbolan i bezbedan a rezultati vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Tonus vaše kože će biti odmah poboljšan, koža dobija neophodnu elastičnost i svežinu čak i kad gubi 6,5cm u obimu.

Dajte Vašem telu putokaz kroz lavirint preparata na tržištu(u kojem ste se možda našli) i učinite pravi korak za svoje telo.

-6,5cm za 45min

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je vid alternativne terapije koji se sprovodi različitim drvenim elementima, a kod nas popularizovana kao vid najefikasnije anticelulit masaže. Ideja o maderoterapiji potiče iz orjentalne kulture.

Ideja maderoterapije je da se izrađuju različiti drveni elementi koji su povoljni za masažu tačno određenih delova tela. Dakle postoje tačno određeni elementi koji se koriste za leđa, lopatice, vrat kičmu stopala, noge. Cilj maderoterapije je da se korišćenjem ovih drvenih elemenata ublaži bol u vratu i leđima, saniraju povrede ekstremiteta, razbija celulit, sprovodi limfna drenaža, razbiljaju čvorići, pozitivno deluje na triger tačke.

Dizajn drvenih materijala koji se koriste u maderoterapiji je rustičan i njima se lako upravlja tokom pokreta masaže. Njihov oblik pomaže da se primene kod ozbiljnih poteškoća na baš željeni, tj. deo tela koji je zahvaćen problemom.

Benefiti ove tehnike masaže su mnogobrojni, a pomenućemo samo najvažnije:

Uklanja naslage celulita

Pozitivno utiče na cirkulaciju krvi i prokrvljenost tkiva

Pospešuje protok limfe i izbacivanje štetnih supstanci iz organizma

Stabilizuje i optimizuje tonus kože i mišića

Zateže kožu trakcijom

Poboljšava produkciju materija, koje su neophodne za bolji kvalitet kože

Revitalizuje i reaktivira nervni sistem

Pospešuje opuštanje i reguliše energetske centre

Ujednačava disanje

Ojačava imuni sistem

Smanjuje masne naslage, lokalno.

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nehirurški, neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specificnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela.

Tretman kavitacije je potpuno bezbolan i neinvazivan, rezultati se vide već nakon prvog tretmana, ne ostavlja crvenilo, ožiljke ili otoke na tretiranom području, otapa lokalizovane masnoće, nema nuspojava, kontraindikacije su svedene na minimum, pa se klijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Tretmani se rade dva puta nedeljno odnosno razmak između tretmana mora da bude 72 sata, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom.

Kavitacija odnosno ultrazvučna liposukcija posebno je namenjena:

Preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, butine, zadnjica, ruku);

Smanjenju naslaga celulita;

Reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože;

Poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.

Posle KAVITACIJE poželjno je da se narednih dana kombinuju povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost. Najčešće su potrebna tri do šest tretmana, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog.

Preporučljivo je ponavljati tretman svakih mesec dana, kako bi se održao postignuti rezultat.

Ko ne sme koristiti naše usluge:

trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa.

epileptičari

pacijenti sa malignim oboljenjima

pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije

sa akutnim ili zaraznim bolestima

sa srčanim bolestima ili pejsmejkerom

bolestima bubrega(kamen, pesak…)

koji imaju metalne predmete(šrafovi, implanti)

RADIOTALASNI LIFTING TELA

Radiotalasni lifting  tela je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje kože. Pored svoje osnovne namene da zategnu kožu, radio talasi su se pokazali veoma efikasni u uklanjanju masnih ćelija, a samim tim dolazi do preoblikovanja i smanjivanja neželjenih masnih naslaga.

Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta i hidrantna. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, dolazi do izražaja podmlađen izgled, a koža izgleda sveže.

Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana.

Da bi se postigao maksimalan efekat, preporučuje se osobama koje prvi put dolaze serija od 6 tretmana u roku od 3-4 nedelje. Da bi se ovaj efekat održavao preporuka je da se uradi bar jedan tretman na svakih 45-60 dana.

Ovim postižemo da očuvavamo i produžavamo mladalački izgled i da naše samopouzdanje biva sve veće kad god se pogledamo u ogledalo.

Radiotalasni lifting tela | Regije na kojima može da se radi tretman:

prednji deo nogu

zadnji deo nogu i gluteus

stomak

gornji deo ruku

deo nogu oko kolena

listovi

Tretman traje 30 minuta.

Ko ne sme koristiti naše usluge radiotalasnog liftinga

trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa

epileptičari

pacijenti sa malignim oboljenjima

pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije

sa akutnim ili zaraznim bolestima

sa srčanim bolestima ili pejSmejkerom

bolestima bubrega(kamen, pesak…)

koji imaju metalne predmete(šrafovi, implanti)

silikonski gel(veštačke grudi, usta-zavisi od regije koja se radi)

osobe sa povišenom temperaturom

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je posebna procedura kojom se poboljšava mikrocirkulacija,stimuliše metabolizam i limfni sistem,te se ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Ova metoda se uspešno koristi za izbacivanje viška tečnosti iz organizma kako bi se eliminisalo oticanje nogu,zglobova i butina.

ANTICELULIT MASAŽA

Anti celulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita tim Salona MISS sprovodi različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela.

Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

Masaža pomaže da se masno tkivo odvoji od kože i da se ravnomerno rasporedi, pa samim tim celulit u veoma kratkom vremenskom periodu postaje manje vidljiv. Anti-celulit tretman direktno utiče na samu površinu kože i stimuliše cirkulaciju. To će pomoći Vašoj koži da postane zategnutija, da dobije više hranljivih materija iz krvi, da se obnovi kolagen koji utiče na čvrstinu i elastičnost kože, ali i da se kroz kožu izbace toksini zarobljeni u formi celulita.

Osim što ćete lepše izgledati, nakon ovih masaža bićete zdraviji, jer je Vaše telo oslobođeno toksina.

UVEK UZ VAS VAŠ SALON MISS.

Call Now Button