radiotalasni lifting

Cena tretmana:

RF TRETMAN LICA  2.000 DIN

RF TELA 30 MINUTA - 2.000 DIN.

RADIOTALASNI LIFTING

Jedna od najnovijih antiejdžing metoda u svetu sada je dostupna i klientima u Srbiji...

RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasni lifting preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hirušku intervenciju.Obavlja se preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za ukljanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. RTL je bezopasan, bezbolan tretman i ne zahteva nikakvu anesteziju.

Efekat RTL  nije samo u pravcu liftinga, već se postiže i znatno poboljšanje u kvalitetu i strukturi tretiranih zona. Efekat je sličan botoksu samo što se ovde ništa ne ubrizgava, a mimika je potpuno očuvana.Drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora, sa podizanjem tonusa kože obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi.

Zbog dozvoljenog pristupa regiji oko očiju RTL  se za ovu zonu i najviše preporučuje. Tretmanom se postiže resorpcija 30-40% masnih jastučića ispod donjeg kapka, dublje bore smejalice se smanjuju, a pliće nestaju.
Radotalasni snop prolazi kroz strukture kože i svoj efekat ispoljava isključivo na kolagenim i elastičnim vlaknima derma.
Tačnije,radiotalasi frekvencije 4MHz podstiču neverovatnu sintezu kolagena i elastina koji su odgovorni za tonus kože,njenu hidriranost i naboranost.

U jednom tretmanu možemo raditi kompletno lice i kompletan vrat sa dekolteom, ali se mogu raditi i pomenute zone pojedinačno.

Šta se vidi na licu nakon tretmana?

Odmah nakon tretmana bore nestaju gotovo za dve trećine kao rezultat vidne zategnosti kože obraza i njihovog podizanja prema spolja.

Sitnije bore na čelu se u toku tretmana odmah izbrišu,dok se duboke bore brišu za dve trećine njihove dubine.

Vidnu podignutost obrva što sve podseća na tretman botoksa na čelu, samo što je u ovom slučaju mimika u potpunosti očuvana.

Sitnije bore oko očiju tokođe nestaju, dok dublje ostaju jedva primetne uz zategnutost kože prema zaliscima, što jasno podiže spoljnu težinu obrva.

Vrat i dekolte najpre ukažu na godine, ali se ovim tretmanom njihovo stanje drastično popravlja, sa vidnim zatezanjem kože i dobijanjim potrebne zategnutosti bez obzira na starosnu dob i pol pacijenata.

Uz sve pomenute efekte dolazi do poboljšanja elastičnosti kože sa izraženom hidratacijom,što joj sve skupa daje jasno vidljiv efekat liftinga , odnosno podmlađivanja.

Broj tretmana određujemo u zavisnosti od stanja kože i godina starosti. Obično se rade tri do pet tretmana jedom nedeljno, nakon čega se pravi 4 meseca pauza, pa se rade po tri tretmana godišnje.

Šta treba znati u vezi Radiotalasnog liftinga lica,dekoltea i vrata?

  • Rade ga osobe oba pola od 25 do 80 godina starosti.

  • Mogu se raditi odvojeno najugroženije zone lica i vrata.

  • Jedini tretman kojim se uspešno tretiraju kapci.

  • Tretman je u potpunosti prijatan i bezbolan.

  • Rezultat je odmah vidljiv, a sa vremenom se povećava.

  • Može se raditi i leti i zimi,sunce nije kontraindikacija za rad.

  • Odmah nakon tretmana klijent je spreman da nastavi svakodnevne aktivnosti.

RADIOTALASNI LIFTING TELA

Radiotalasni lifting  tela je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje kože. Pored svoje osnovne namene da zategnu kožu, radio talasi su se pokazali veoma efikasni u uklanjanju masnih ćelija, a samim tim dolazi do preoblikovanja i smanjivanja neželjenih masnih naslaga.

Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta i hidrantna. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, dolazi do izražaja podmlađen izgled, a koža izgleda sveže. Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana.

Da bi se postigao maksimalan efekat, preporučuje se osobama koje prvi put dolaze serija od 6 tretmana u roku od 3-4 nedelje. Da bi se ovaj efekat održavao preporuka je da se uradi bar jedan tretman na svakih 45-60 dana.

Ovim postižemo da očuvavamo i produžavamo mladalački izgled i da naše samopouzdanje biva sve veće kad god se pogledamo u ogledalo.

Radiotalasni lifting tela | Regije na kojima može da se radi tretman:

prednji deo nogu

zadnji deo nogu i gluteus

stomak

gornji deo ruku

deo nogu oko kolena

listovi

Radiotalasni lifting tela| Koliko Traje tretman:

Tretman traje 30 minuta.

Ko ne sme koristiti naše usluge radiotalasnog liftinga:

1. Trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa
2. Epileptičari
3. Pacijenti sa malignim oboljenjima
4. Pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije
5. Sa akutnim ili zaraznim bolestima
6. Sa srčanim bolestima ili pejSmejkerom
7. Bolestima bubrega (kamen, pesak…)
8. Koji imaju metalne predmete (šrafovi, implanti)
9. Silikonski gel (veštačke grudi, usta-zavisi od regije koja se radi)
10. Osobe sa povišenom temperaturom

Call Now Button