plazma pen

Cena tretmana

Bradavica 2000 din
Kurjeg oka 2000 din
Čelo 3500 din
Podočnjaci 3500 din
Kapci 3500 din
Nazolabijalne 3500 din
Nausnice 3500 din
Celo lice 5000 din

PLASMA PEN

Plasma pen laser je inovativna, neoperativna blefaroplastika koja nudi efekte skalpela bez istog. Namenjena je svim tipovima kože. Bez opasnih anestezija, rizika i komplikacija koje mogu pratiti tradicionalnu metodu.
Može da se koristi na celom licu a estetski i funkcionalni problem viška kože na gornjim ili donjim kapcima rešava do danas na nezamislivo brz, lak i efektivan način.

Primenjuje se za:

- lifting kapaka
- lifting podbratka vrata i dekoltea
- lifting obraza
- korekcija bora
- zatezanje kože na čelu, iznad usana
- zatezanje kože kod ušiju
- fibroma
- uklanjanje virusnih i visećih bradavica
- uklanjanje tetovaža i staračkih fleka
- keratoza
- ožiljaka
- pigmentnih fleka
- opuštene kože
- strija
- tamnih kolutova oko očiju

Plasma pen je trenutno najinovativniji tretman. Nema ožiljaka i postoperativnog ležanja. Minimalno invazivno. Na minimalnoj udaljenosti od kože aparat ispušta plazma zrak ili blic koji u dodiru sa kožom uzrokuje momentalno zatezanje kolagenskih vlakana i rezultati su vidljivi odmah u toku tretmana. Nakon tretmana je brz oporavak.

Prednosti Plasma pena:

- mogućnost upotrebe i kod muškaraca i žena
- mogu se istovremeno tretirati bore,ožiljci i strije
- tretmani su izvodljivi na celoj regiji lica, na kapcima, zoni oko očiju i vratu
- prirodni i dugoročni rezultati jer reguliše samoregeneraciju kože, proizvodnju kolagena i elastina
- postoji mogućnost da se kombinuje sa mnogim drugim kozmetičkim i medicinskim tretmanima

Mikro plasma koristi jonizovan gas koji visokom temperaturom električnog luka zateže kožu. Svako približavanje igle na vrhu olovke koži napravi sitnu opekotinu veličine 0.06 mm2. Stimulišu se regenerativni procesi u koži. Aktivira se sinteza kolagena i elastina. Spada u komfornu metodu. Stvara manji otok koji traje par dana. Klijent je potpuno funkcionalan nakon tretmana uz korišćenje pudera kojim se prikrivaju tamne tačkice tretirane regije. U roku od nedelju dana dolazi do otpadanja krastica,dok se boja kože ujednačava nakon mesec dana. Kraste se nikako ne smeju čupati,sunčati,izbegavati par dana intenzivan trening,bazen i saunu. Sa anestetikom u obliku kreme je bezbolna procedura.
Sam rad plasma pena traje oko 20 tak min. Nakon svake procedure se vide rezultati. Za maksimum od tretirane regije se preporučuje 2-4 tretmana sa razmakom od 1-2 meseca.

Plasma je četvrto agregatno stanje,potpuno jonizirane materije,odnosno neutralni gas a njegovi delovi su pod električnim nabojem. Zahvaljujući interakciji elektrona,energija se pretvara u toplotu koja je usmerena na tkivo koja pokreće jake regenerativne procese u samoj ćeliji. Svi tretmani se rade u lokalnoj anesteziji i oporavak nakon tretmana je sveden na minimum.

Najveća prednost plasma pena je upravo plazma laserski zrak koji se emituje sa vrha iglice i omogućava nam precizan tretman uz minimalno narušavanje integriteta kože. Predstavlja izuzetan aparat namenjen svim tipovima kože nezavisno od starosne dobi.

Ovaj uredjaj nazivaju još i plazma olovka koja preti da ozbiljno zauzme vodeće mesto u domenu estetske hirurgije. Vidljivost pozitivnog učinka je već posle prvog tretmana,mada se najveći učinak očekuje u periodu 2-3 meseca. Inače se preporučuje za pun efekat 3-4 tretmana na svaka 2-3 meseca. Dužina efekta je individualna i zavisi kako od pacijenta tako i od broja tretmana koji se apliciraju. Svakako je dugotrajan efekat od minimum 6 meseci do više godina.

U medicini se plasma pen koristi od 1900-te god za elektrokoagulaciju,uništavanje benignih lezija i tumora. Plasma pen (mini rf nož) je novina na našem tržištu. Doprinela je razvoju kozmetologije i medicine. Predstavlja imperativ u savremenom svetu zdravlja i lepote...

 

PLASMA LIFT

Šta je Plasma Lift?

Tretman Plasma Lift aparatom je trenutno najinovativniji tretman za zatezanje i podmlađivanje, koji je efikasan u korekciji bora i pigmentnih fleka.

Plasma se definiše kao jonizujući gas koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula.

Cilj tretmana Plasma Lift aparatom je da se energijom plasme stimulišu regenerativni procesi u koži, podstakne sinteza kolagena i elastina.

Rezultat ovog tretmana je momentalno zategnuta koža, vidljivo pliće bore i rešena dugogodišnja problematika.

Ovaj tretman Plasma Lift aparatom je namenjen svim tipovima kože, nezavisno od njenog fototipa. Tretman ima pozitivno dejstvo na sve tipove kože, nezavisno od stanja, a izvodi se na celoj površini lica, na kapcima, zoni oko očiju, vratu. . .

 

ANTI AGE

Kako nam telo stari,tako se usporava proizvodnja kolagena i elastina.Posledica toga razvoj je simtoma kao što su manje i veće bore na licu,debljanje,umpor i smanjen kvalitet kože. Uz to, godine stresa i izloženosti vremenskim i drugim uslovima u okolini čine ljudsko telo sve ranjivijim.

Sa starenjem se gubi mladalački izgled, što ljudima može ozbiljno ugroziti samopouzdanje. Međutim, zahvaljujući najnovijim Anti-age tretmanima, sada je moguće ukloniti i lečiti simptome starijeg doba, što Vam daje mlađi izgled i osećaj veće vitalnosti.

Najčešća primena:

 • napredni Anti-age tretmani lica
 • tretmani bora
 • tretmani ožiljaka od akni
 • opuštena koža
 • tretmani hiperpigmentacije

Prednosti elektroporacije:

 • nejonizujući netermički talasi
 • nema električnog kontakta sa klijentom
 • nema opasnosti od opekotina
 • nema galvanskog efekta niti stvara mišićnu stimulaciju
 • Može se koristiti na klijentima koji imaju metalne implante
 • Potpuno neinvazivna metoda
 • Nema potrebe za provodnim gelom
 • Metoda je praktična i laka za korišćenje

DARUJTE SVOJOJ KOŽI

ČAROLIJU DODIRA

PRIRODE I KRISTALA

Call Now Button