masaza

Cena tretmana:

Žene

 

Terapeutska 30 min 2000
Nice Body i drenaza 3000
Relaks 60 min 3000
Anti-celulit 30min 2000
Limfna drenaža 60 min 3500
Antistres 60 min 3000
Anticelulit 2000

Muškarci

Terapeutska 30 min 2000
Terapeutska 60 min 3500
Relaks 60 min 3000
Nice body i drenaža 3000
Sportska 60 min 3500
Antistres 60 min 3000

MASAŽA

Smatra se da je masaža jedna od najpoznatijih metoda za lečenje i opuštanje organizma. Ona igra glavnu ulogu kada je u pitanju naše zdravlje.

Naše telo sa jakim imunim sistemom je sposobno za borbu protiv različitih infekcija. Ne postoji bolji način za jačanje imuniteta od masaže. Ona pomaže izgradnji zaštitnh ćelija u organizmu koje uništavaju bakterije i viruse. Masaža otklanja napetost koja je stvorena u nervima ljudskog organizma. Nakon tretmana nervni sistem se oslobađa tenzije i vraća se u normalno stanje. Masaža  poboljšava cirkulaciju, razmenu hranljivih materija, sprečava pojavu bora i strija, povećava elastičnost. Masaža je odlična i kod gubitka kilograma. Ona podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu, eliminaciju tečnosti i toksina.

U našim salonima Miss koristimo 100% prirodna ulja iz našeg brenda MEGIC CRYSTALS - linije za telo. Posebno smo birali prirodna biljna ulja i kombinovali ih, dodavali eterična ulja za određene tipove masaža. Zahvaljujući kojima naše masaže imaju i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže. Značajno se smanjuje nervna napetost, poboljšava se vitalnost,izuzetno opušta,harmonizuje energiju tela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, podstiče detoksikaciju.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je posebna procedura kojom se poboljšava mikrocirkulacija, stimuliše metabolizam i limfni sistem, te se ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Ova metoda se uspešno koristi za izbacivanje viška tečnosti iz organizma kako bi se eliminisalo oticanje nogu, zglobova i butina.

Sportska masaža

Sportska masaža se preporučuje sportistima posle svakog treninga ili dugotrajnog napornog rada mišića. Ubrzava proces razgradnje mlečne kiseline koja čini mišiće bolnim i smanjuje mogućnost nastanka hroničnih upala. Dokazano je da potstiče fleksibilnost, smanjuje umor, poboljšava izdržljivost.

Relax masaža

Jedan od osnovnih ciljeva relax masaže je da se opusti celo telo. Laganim pokretima mišićnog tkiva ubrzava se cirkulacija, povećava dotok kiseonika u krv, smanjuje se napetost. Posle masaže se osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje. Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita tim Salona MISS sprovodi različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela.

Osim što otklanja celulit, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

Masaža pomaže da se masno tkivo odvoji od kože i da se ravnomerno rasporedi, pa samim tim celulit u veoma kratkom vremenskom periodu postaje manje vidljiv. Anticelulit tretman direktno utiče na samu površinu kože i stimuliše cirkulaciju. To će pomoći Vašoj koži da postane zategnutija, da dobije više hranljivih materija iz krvi, da se obnovi kolagen koji utiče na čvrstinu i elastičnost kože, ali i da se kroz kožu izbace toksini zarobljeni u formi celulita.
Osim što ćete lepše izgledati, nakon ovih masaža bićete zdraviji, jer je Vaše telo oslobođeno toksina.

Terapeutska masaža

Stres, smanjena fizička aktivnost, zamorni radni položaji i malo vremena za odmor ostavljaju velike posledice na organizam. Naše telo na ove spoljne uticaje reaguje povišenim mišićnim tonusom, a to vremenom rezultira raznim bolnim stanjima. Pokreti u ovoj masaži prilagođeni su bolnim problemima svakog klijenta i čine terapeutsku masažu Vašim malim zdravstvenim ritualom.

Call Now Button