Cena tretmana:

Ženska laserska epilacija

REGIJA CENA
Gluteus 2000
Nausnice 1000
Brada 1000
Celo telo 10000
Celo lice 2000
Cele ruke 3000
Cele noge 5000
Butine 3000
Listovi 3000
Brazilka 2000
Plitke prepone 1000
Duboke prepone 1500
Linija stomaka 1000
Ceo stomak 2000
Zulufi 1000
Pazuh 2000


Muška laserska epilacija

REGIJA CENA
Prednji deo vrata 2000
Zadnji deo vrata 2000
Pazuh 3000
Cela ramena + leđa 5000
Donji deo leđa 3000
Gornji deo leđa 3000
Grudi 3000
Stomak 3000
Ruke 3000
Cele noge 7000

LASERSKA EPILACIJA NAJSAVREMENIJIM DIODNIM LASEROM

Laserska epilacijia u Salonima Miss se radi najnovijim DIODNIM laserom Nemačke tehnologije. Precizno filtrirana laserska dioda prodire do korena Vaše dlake pri tom ne oštećujući kožu pa je tretman DIODNIM laserom bezbolan i bez posledica kao što je dugotrajno crvenilo kože ili slično.

DIODNI laser omogućava da se sa većim brojem impulsa manjeg intenziteta postignu bolji rezultati a pri tom sam tretman nije bolan kao kod starije IPL I SHR tehnologije. Prilikom tretmana DIODNIM laserom koža se lagano zagreva do temperature 35°C a hladjenje Aleksandrita i do -32°C a ne do 65-72°C kao što je to slučaj sa starom IPL I SHR tehnologijom.

Diodni lasrer ALEKSANDRIT filterom može raditi epilaciju bez obzira na tip kože ili boju dlačica (moguće je raditi i sede i plave dlake). Rezultati su vidljivi već posle drugog ili trećeg tretmana a za dugotrajne rezultate potrebno je uraditi 6 do 8 tretmana.

Zato iskoristite ovu priliku i po neverovatnoj ceni rešite se dosadnih dlaka. Učinite svoj život lagodnijim. Radimo sa najnovijim laserima Mondo33 DIODE www.mondo33.com

Ukoliko želite da saznate više o trajnoj laserskoj epilaciji kliknite pogledajte dalje.

Kako rastu dlake ?

kako rastu dlakeDlake rastu u ponavljajucim ciklusima. I taj ciklus se može podeliti na tri faze:

  • Anagena faza (aktivna faza) tokom ove faze dlaka aktivno raste do 1 cm za 28 dana. Ova faza je najpogodnija za epilaciju.
  • Katagena faza (prelazna faza) koja nastaje nakon Anagene faze i nakon nje dlaka prestaje da raste. Ova faza traje 2-3 nedelje. Tokom ove faze je teško postići dobre rezultate.
  • Telogena faza (neaktivna faza) – tokom ove faze folikule nisu aktivne ova faza traje 100 ili više dana. U ovoj fazi nije moguće postići permanentno uklanjenje dlačica.

Zašto je potrebno uraditi više tretmana ?

Kako nisu sve dlačice u istoj fazi rasta kada radimo tretmane , potrebno je ponovo uraditi tretman nakon 3-4 nedelja kako bi smo „uhvatili" dlačice koje nisu tokom prvog tretmana bile u fazi aktivnog rasta. Nakon 6-8 tretmana kod klijenta bi trebalo da se primetno smanji procenat maljavosti. U zavisnosti od genetskih predispozicija samog klijenta je potrebno uraditi i dodatne tretmane. Ukoliko se nakon 6-8 tretmana ne primete značajni rezultati razlog tome mogu biti: naslednost , hormonski poremećaji ili nepripremljenost klijenta za tretman.

Kako se pripremiti za Epilaciju ?

Pre nego što odlučite da uradite trajnu epilaciju, savetuje se da 4 nedelje pre samog tretmana svoju kožu ne izlažete suncu i ne koristite solarijum. Za diodnu epilaciju nije potrebno da bude bela koža a crna dlaka. Može uspešno otkloniti i dlake na tamnoj koži.
Četiri nedelje pre početka serije tretmana dlake treba uklanjati isključivo brijanjem ili trimerom, nikako ne treba raditi depilaciju voskom, elekričnim depilatorom ili ih čupati pincetom.

Kako tretirati dlake tokom Epilacije ?

Tokom trajanja tretmana ne treba raditi depilacju voskom, električnim depilatorom, elektrolizom. Malje se isključivo uklanjaju brijačem ili se skraćuju trimerom pošto je njihovo prisustvo neophodno tokom DIODNE epilacije. Savetuje se što manje izbrijavanja u razmaku između tretmana. Svako nepotrebno izbrijavanje vraća epilaciju dva koraka u nazad, kao i neredovno dolaženje na svoj tretman.
Ukoliko imate bilo koju vrstu infekcije ili uzimate lekove koji obaraju imunitet, savetujemo da na tretman dođete tek nakon što završite sa terapijom.

Šta možete očekivati nakon Epilacije ?

brijanje_noguMoguće je da se oseti peckanje kao nakon sunčanja i da se pri tom pojavi malo crvenilo koje nestane u roku od nekoliko sati ali može potrajati i do tri dana. Ukoliko Vam se ovo desi savetuje se stavljanje hladnih obloga ili leda u trajanju od po 10-15 minuta na svakih sat vremena. Pored hladnih obloga savetujemo da upaljenu regiju tretirate gelom na bazi Aloa Vere.

Nekada se javlja produženo crvenilo i plikovi u tom slučaju treba koristiti Antibakterijsku mast dva puta dnevno.
Tokom tuširanja tretirane regije mogu biti osetljive na toplotu pa se savetuje tuširanje hladnijom vodom. Izbegavajte trljanje peškirom, sunđerom i sl.
3 – 7 dana nakon tretmana izrastaće nove dlake, ali tu nije reč o novim dlakama već koža izbacuje tretirane dlake.
Između dva tretmana preporučuje se isključivo brijanje ili trimovanje regija koje su tretirane.

Ko ne bi trebalo da radi Epilaciju / Fotoepilaciju ?

1. Dijabetičari koji zavise od Insulina
2. Osobe koje koriste antikagulantne lekove poput Aspirina i Heparina kao. Osobe koje koriste nesteroidne antireumatike (Ibuprofen, Diklofen) treba da uz konsultaciju sa lekarom prekinu terapiju makar 10 pre epilacije.
3. Osobe koje imaju herpes, psorijazu ekcem i slčno
4. Iako svetlost prodire samo nekoliko milimetara u dubinu koze, trudnicama se savetuje da epilaciju rade tek po završetku trudnoće.
5. Osobe sa epilepsijom ne bi trebale da rade Epilaciju jer svetlosni impulsi mogu isprovocirati epileptični napad!

Call Now Button