kozmeticki tretmani lica

Cena tretmana:

Klasičan higijenski tretman 3000
Winner Filler 4000
Plasma Lift regija 3500
Plasma Lift celo lice 5000
Gua Sha tretman 1500
Tretman za odklanjanje fleka sa lica 4000
Tretman za izbeljivanje podočnjaka 4000
Tretman za kožu lica izloženu stresu 4000
Radiotalasni lifting lica 2000
Farbanje obrva 800

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

Salon MISS želi da neguje svoje klijente  na potpuno prirodan, neinvazivan način a sa rezultatima približno plastičnoj hirurgiji. Kozmetika koju koristimo iz našeg brenda MAGIC CRISTALS-linija za lice  je organska i potpuno prirodna, ne može nikako da ošteti ili izazove alergije ili neko trajno oštećenje. U sebi sadrži i prirodne eliksire kristala koji joj povećavju efekat. Širom sveta sve više kozmetičara i dermatologa traže rešenje da sa neinvazivnim metodama ostanemo što duže mladi i lepi. Trudimo se da pratimo svetske metode i da sa našim PREPARATIMA idemo u korak sa najboljim kozmetičarima i doktorima.

Organska kozmetika, neinvazivna, bezbolna metoda sa efektom koji se odmah vidi.

U ponudi imamo eksluzivne i inovativne tretmane:

Klasičan higijenski tretman lica

Vitaminsku bombu+hijaluron

100%PRIRODNI HIJALURONSKI FILERI BEZ IGLE + VITAMINSKA BOMBA

Tretman se radi veoma lako i svima prija za njihovo lice jer kroz sam tretman ubrizgava se i velika količina kiseonika koji je svima preko potreban jer smo sa šminkom i puderom zatvorili sve pore i koža jednostavno ne može da diše.

Tretman se radi na sledeći način:

Klasično čišćenje lica (tonikom);

Dubinsko čišćenje lica enzimskim pilingom;

Otvaranje pora da bi mogao filer da se ubrizga;

Nanošenje Anti-age seruma;

Zatim ubrizgavanje filera koje traje od 15 do 30 min;

Nanošenje Anti -age maske za zatvaranje pora da bi se filer zadržao pod kožom;

Anti Aghe maska se drži oko 20min;

Završno se stavlja zaštitna krema i blaga drenaža celog lica.

Tretman se radi bez igle. Filer se ubrizgava pod pritiskom od 6 bar-a. Tretman je dosta prijatan i mnogo prija licu.

Tretmanom Hijaluronski fileri+vitaminska bomba postižemo popunjavanje pora, kapaka, podočnjaka, uvećavanje jagodica, popunjavanje usana. Ovim tretmanom možemo raditi takođe i vrat, dekolte pa čak i šake. Tretman se pokazao kao super tretman za otklanjanje flekica sa lica kao i staračkih fleka. Otklanjanje ožiljaka veoma brzo ublažuje tako da stari ožiljci postaju prošlost za nas. Posle tretmana nema crvenila, modrica i podliva. Igla je bolna i ostavlja trajne posledice. A PRIRODNI FILERI BEZ IGLE su nešto novo što će vas vratiti nekoliko godina u mladost.

Tretman dubinske hidratacije

HIDRIRAJTE DUBINSKI VAŠU KOŽU!

Svakodnevno zagadjenje, stres, hladnoća itd. remete ćelijsku aktivnost kože. Kao rezultat toga, koža postaje dehidrirana, istanjena, gubi sjaj. Naš prirodni biološki patent podstiče kožu da aktivira i poboljša svoje prirodne sposobnosti hidratacije stimulišući proizvodnju akvaporina, vodenih kanala u koži i zadržavajući vodu čime se održava njen prirodni balans. Preparat obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, a odgovora svim tipovima kože, čak i osetljivoj.

Tretman aknozne i upaljene kože

Akne su promene na koži koje uglavnom pogađaju mlade, ali sve češće i odrasle. Postoji mnogo uzročnika akni i nije uvek moguće odrediti šta je tačno dovelo do njihove pojave. Jedan od glavnih uzroka je promena nivoa hormona u organizmu. Androgeni hormoni podstiču lojne žlezde na lučenje sebuma, što dovodi do proširenja pora, njihovog punjenja i na kraju – upalnih procesa. Stres, način života, ishrana, životne navike, klima su takođe faktori koji utiču na stvaranje akni.

Tretman za otklanjanje fleka

Fleke nastaju na mestima gde koža stvara premalo ili previše melanina. Rezultat ovoga su lezije na koži koje su svetlije ili tamnije boje od okolne kože. Javljaju se sa podjednakom učestalošću kod muškaraca i žena, a uzrok njihovog nastanka je najčešće dugotrajno izlaganje Suncu, kao i sam proces starenja. Uz to, postoje brojni faktori koji predisponiraju oboljenje. Neki od najčešćih su genetska predispozicija, UVA/UVB zračenje, hormonske promene, kao i neki lekovi (kontraceptivne pilule).

Pigmentacije se mogu različito klinički manifestovati i javljati se na licu ili telu. Mogu biti epidermalne (superficijalne) kada su lokalizovane u površinskom sloju kože, kakve su one nastale preteranim izlaganjem Suncu; dermalne-lokalizovane u dubljem sloju, ili kombinovane kada zahvataju i površni i duboki sloj (melazma).

Sa našim 100% prirodnim preparatima uspešno rešavamo i trajno otklanjamo problem akni na koži. Prirodni preparati brzo prodiru u kožu i rešavaju dubinski problem.

Tretmani se sastoje iz dve faze. U prvoj fazi dubinski odklanjamo problem upalnog procesa i bakterija koje izazivaju stvaranja akni a u drugoj fazi oporavljamo i regenerišemo kožu.

U ponudi imamo :
-100% prirodni filer koji u sebi sadrži prirodne bioaktivne supstance koje na dubinkom nivou rešavaju upalni proces, uništava bakterije i regeneriše kožu.

-Ulje (prva faza tretmana) dubinski čisti pore i deluje na bakterije i izazivače akni. Ima protivupalno delovanje i regeneriše kožu.

-Krema (druga faza tretmana) hrani i neguje kožu.Smanjuje masni sjaj daje koži mat izgled. Uravnotežuje prekomerno lučenje sebuma i štiti kožu od spoljnih uticaja.

Tretman za izbeljivanje podočnjaka

Sa našim 100% prirodnim filerima koji u sebi imaju prirodne bioaktivne supstance koje izbeljuju i regenerišu kožu oko podočnjaka postižemo željene efekte kod klijenata.

Radotalasni lifting lica

Jedna od najnovijih antiejdžing metoda u svetu sada je dostupna i klijentima u Srbiji!

Radiotalasni lifting preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hirušku intervenciju. Obavlja se preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za ukljanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. RTL je bezopasan, bezbolan tretman i ne zahteva nikakvu anesteziju.

Efekat RTL nije samo u pravcu liftinga, već se postiže i znatno poboljšanje u kvalitetu i strukturi tretiranih zona. Efekat je sličan botoksu samo što se ovde ništa ne ubrizgava, a mimika je potpuno očuvana. Drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora, sa podizanjem tonusa kože obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi.

Zbog dozvoljenog pristupa regiji oko očiju RTL se za ovu zonu i najviše preporučuje. Tretmanom se postiže resorpcija 30-40% masnih jastučića ispod donjeg kapka, dublje bore smejalice se smanjuju, a pliće nestaju.

Radotalasni snop prolazi kroz strukture kože i svoj efekat ispoljava isključivo na kolagenim i elastičnim vlaknima derma. U jednom tretmanu možemo raditi kompletno lice i kompletan vrat sa dekolteom, ali se mogu raditi i pomenute zone pojedinačno.

Šta se vidi na licu nakon tretmana?

Odmah nakon tretmana bore nestaju gotovo za dve trećine kao rezultat vidne zategnosti kože obraza i njihovog podizanja prema spolja. Sitnije bore na čelu se u toku tretmana odmah izbrišu, dok se duboke bore brišu za dve trećine njihove dubine. Vidnu podignutost obrva što sve podseća na tretman botoksa na čelu, samo što je u ovom slučaju mimika u potpunosti očuvana.

Sitnije bore oko očiju tokođe nestaju, dok dublje ostaju jedva primetne uz zategnutost kože prema zaliscima, što jasno podiže spoljnu težinu obrva. Vrat i dekolte najpre ukažu na godine, ali se ovim tretmanom njihovo stanje drastično popravlja, sa vidnim zatezanjem kože i dobijanjem potrebne zategnutosti bez obzira na starosnu dob i pol pacijenata.

Uz sve pomenute efekte dolazi do poboljšanja elastičnosti kože sa izraženom hidratacijom, što joj sve skupa daje jasno vidljiv efekat liftinga, odnosno podmlađivanja.

Broj tretmana određujemo u zavisnosti od stanja kože i godina starosti. Obično se rade dva do tri tretmana nedeljno do željenog efekta. Zatim se svakoga meseca radi održavanje.

Šta treba znati u vezi Radiotalasnog liftinga lica,dekoltea i vrata?

Rade ga osobe oba pola od 25 do 80 godina starosti;

Mogu se raditi odvojeno najugroženije zone lica i vrata;

Jedini tretman kojim se uspešno tretiraju kapci;

Tretman je u potpunosti prijatan i bezbolan;

Rezultat je odmah vidljiv, a sa vremenom se povećava;

Može se raditi i leti i zimi,sunce nije kontraindikacija za rad;

Odmah nakon tretmana klijent je spreman da nastavi svakodnevne aktivnosti.

Call Now Button