Cena tretmana

RF TRETMAN LICA SA LIFTING MASKOM 5.000 RSD
30 MINUTA 2000 RSD

AKCIJA

30 minuta 1000 RSD

Cena tretmana

RF TRETMAN LICA SA LIFTING MASKOM 5.000 RSD
30 MINUTA 2000 RSD

AKCIJA

30 minuta 1000 RSD

Radiotalasni lifting

Jedna od najnovijih antiejdžing metoda u svetu sada je dostupna i klientima u Srbiji!

Radiotalasni lifting preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hirušku intervenciju. Obavlja se preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za ukljanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. RTL je bezopasan, bezbolan tretman i ne zahteva nikakvu anesteziju.

Efekat RTL nije samo u pravcu liftinga, već se postiže i znatno poboljšanje u kvalitetu i strukturi tretiranih zona. Efekat je sličan botoksu samo što se ovde ništa ne ubrizgava, a mimika je potpuno očuvana. Drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora, sa podizanjem tonusa kože obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi.

Zbog dozvoljenog pristupa regiji oko očiju RTL se za ovu zonu i najviše preporučuje. Tretmanom se postiže resorpcija 30-40% masnih jastučića ispod donjeg kapka, dublje bore smejalice se smanjuju, a pliće nestaju.

Radotalasni snop prolazi kroz strukture kože i svoj efekat ispoljava isključivo na kolagenim i elastičnim vlaknima derma.

Tačnije, radiotalasi frekvencije 4MHz podstiču neverovatnu sintezu kolagena i elastina koji su odgovorni za tonus kože, njenu hidriranost i naboranost.

TRI- Polar radiotalasi zagrevaju srednji sloj kože u kojim se nalaze kolagen i elastin a na to zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana. Tretman je namenjen svima koji žele da zategnu i učvrste kožu lica. Za sat vremena Vaša koža postaje čvršća, fine bore nevidljive, dublje se redukuju. Koža nakon tretmana postaje svežija, znatno mekša, dok je pri dodiru glatka, elastična i čvrsta.

U toku liftinga tretiramo zonu čela, zonu očiju sa donjim i gornjim kapcima, nazolabijalne brazde, vrat i dekolte. U jednom tretmanu možemo raditi kompletno lice i kompletan vrat sa dekolteom, ali se mogu raditi i pomenute zone pojedinačno.

Šta se vidi na licu nakon tretmana?

Odmah nakon tretmana bore nestaju gotovo za dve trećine kao rezultat vidne zategnosti kože obraza i njihovog podizanja prema spolja.

Sitnije bore na čelu se u toku tretmana odmah izbrišu, dok se duboke bore brišu za dve trećine njihove dubine.

Vidnu podignutost obrva što sve podseća na tretman botoksa na čelu, samo što je u ovom slučaju mimika u potpunosti očuvana.

Sitnije bore oko očiju tokođe nestaju, dok dublje ostaju jedva primetne uz zategnutost kože prema zaliscima, što jasno podiže spoljnu težinu obrva.

Vrat i dekolte najpre ukažu na godine, ali se ovim tretmanom njihovo stanje drastično popravlja, sa vidnim zatezanjem kože i dobijanjim potrebne zategnutosti bez obzira na starosnu dob i pol pacijenata.

Uz sve pomenute efekte dolazi do poboljšanja elastičnosti kože sa izraženom hidratacijom,što joj sve skupa daje jasno vidljiv efekat liftinga, odnosno podmlađivanja.

Broj tretmana određujemo u zavisnosti od stanja kože i godina starosti. Obično se rade tri do pet tretmana jedom nedeljno, nakon čega se pravi 4 meseca pauza, pa se rade po tri tretmana godišnje.

Šta treba znati u vezi Radiotalasnog liftinga lica,dekoltea i vrata?

  • Rade ga osobe oba pola od 25 do 80 godina starosti;
  • Mogu se raditi odvojeno najugroženije zone lica i vrata;
  • Jedini tretman kojim se uspešno tretiraju kapci;
  • Tretman je u potpunosti prijatan i bezbolan;
  • Rezultat je odmah vidljiv, a sa vremenom se povećava;
  • Može se raditi i leti i zimi,sunce nije kontraindikacija za rad;
  • Odmah nakon tretmana klijent je spreman da nastavi svakodnevne aktivnosti.

Tokom tretmana oseća se blaga toplota uz povećan pritisak, kao kod grublje masaže. Nakon tretmana prisutno je samo blago crvenilo koje se povlači vrlo brzo. Tretman se radi tokom cele godine.

RADIOTALASNI LIFTING JE NAJSAVREMENIJI I NAJEFIKASNIJI NEHIRUŠKI LIFTING NA SVETU!!!